Events

Bloggers LAN Party XVII si primul post oficial

BLP – Bloggers LAN Party ediția cu numărul 17, care a avut loc in noua locatie Impact Hub de la Timpuri Noi. Este un eveniment dedicat persoanelor ce iubesc jocurile – de strategie, shootere, de lupta și nu numai.

Se găsește orice pentru oricine!

Este cea de-a 4-a ediție la care particip și nu mă voi opri aici. Așa că haideți să vă povestesc cate puțin despre ce puteți face la BLP.

Totul incepe cu o cafea, bineinteles, iar de data aceasta ne-au bucurat cei de la BeanZ Cafe si ne-au ajutat sa ne trezim. Dupa ce ne-am dezmeticit, pentru ca era o dimineata de sambata, SOCIALIZAM – like for real –  este locul perfect in care să întâlnești o multime de oameni cu hobby-uri diferite și idei care mai de care mai nebune. Toată lumea este super chill si sigur te vei trezi intrand in vorba fără să te gândești prea mult.

Apoi, cel mai important lucru. Te joci frate – te joci și poți câștiga în aceeași măsură premiile puse la bătaie pentru fiecare joc.

Mai si mancam, nu de alta dar ca sa avem energia necesara pentru a castiga la fiecare competitie – si de data aceasta am avut parte de Calif, nu pot spune mai mult decat “KeBun” a fost !

Am reusit sa ma inscriu si eu la cateva  competitii si nu regret ca am facut-o. Guitar Hero – fericirea celor ce canta la chitara și a celor ce iubesc muzica. Nu trebuie sa fii expert in chitări electronice sau acustice – ci doar să știi când să apeși pe notele potrivite. M-am înscris la Guitar Hero – dar în cea de a doua etapa am reușit să pierd – spre norocul meu – tot în fața unei fete.

Boardgames si anume Activity: sigur ati jucat macar o data  acest joc, la care va garantez ca o sa va treziti razand for no reason. Am jucat in echipa alaturi de jumatatea mea mai buna si daca va vine sa credeti am ajuns pana in runda finala – dar din pacate victoria ne-a fost furata de o echipa mult mai antrenata.

Cel mai tare joc mi s-a parut cel adus de Bitdefender alaturi de echipa FLEX si anume Robosumo. Never played this kind of game, dar chiar mi-a placut si pot spune cu mana pe inima ca am reusit sa ajung pe locul 5 (not to brag, but I was the only girl who won).

Ultimul dar nu cel din urma a fost standul Kinect “Nu-ti intoarce spatele”, unde dupa atatea ore de stat pe scaun si jucat jocuri, am aflat multe lucruri despre cum si de ce pot aparea durerile de spate.

In concluzie, un super eveniment, intr-o locatie geniala care s-a incheiat cu un after party la Shoteria.

Multumim celor care au organizat din nou un eveniment de nota 20 – si daca vrei sa participi si tu la urmatorul, stai cu ochii pe pagina Bloggers LAN Party .

See you next time!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *