Reviews

Marie Claire and L`occitane Beauty Box

Marie Claire & L`occitane Collaboration

Well, the second beauty subscription box is the one from Marie Claire.

Sincer, eu nu pot rezista, cum vad o cutie noua, BAM, o adaug in cos si o astept cuminte 😀 !

In comparatie cu postarea despre LookFantastic , aceasta nu este o subscriptie lunara, ci apare periodic, depinzand (cred eu) si de cei cu care fac colaborare.

Also, difera si pretul de la o cutie la alta. Am mai achizitionat beauty kit-ul Marie Claire in trecut, uneori cu 89 lei, 69 de lei iar cel de acum a fost 49 lei.

Pretul difera in functie de numarul produselor si categoria de produse: high-end sau drugstore.

De data aceasta, in cutie, putem gasi 6 produse, travel/deluxe size si anume:

  • ulei de dus cu migdale (35 ml);
  • apa de parfum Terre de Lumiere (5 ml);
  • crema de maini shea rifle (30 ml),
  • apa de toaleta homme cologne cedrat (1,2 ml);
  • crema aqua reotier (8 ml);
  • pachet mini-produse (Lapte pentru fermitatea pielii (3 buc. x 6 ml), Balsam pentru ochi cu imortele (1 ml), Șampon cu efect reparator (6 ml), Balsam cu efect reparator (6 ml).

In urmatoarele randuri o sa va fac un mic review pentru fiecare produs in parte, in masura in care mi-am creat sau nu o opinie pana in acest moment.

Pentru mine este prima oara cand incerc Uleiul de Dus cu migdale de la L`occitane si sincer am ramas placut impresionata; acest ulei de dus in contact cu apa, se emulsifica si se transforma intr-un gel cremos ce iti lasa pielea foarte fina.

Apa de Parfum Terre de Lumiere miroase divin! Desi contine note de migdale si miere are un parfum placut si relaxant.

Crema de maini cu shea, cred ca nici nu trebuie sa mai va povestesc despre cremele de maini marca L`occitane – cremoase, hidratante si cu un parfum demential.

Apa de toaleta Homme Cologne Cedrat, este destinata barbatilor, dar cu mirosul pe care il are, cred ca il pot folosi si eu 😀

Crema Aqua Reotier – infuzata cu apa bogata in calciu, acid hialuronic si glicerina ajuta la hidratarea pielii in profunzime si totodata nu ramane acea pelicula uleioasa pe ten. A fost lansata la inceputul lunii aprilie in magazinele L`occitane si Sensiblue.

Si ultimele produse, gasite in pachetelul aflat in cutie, sunt mostre si anume: Lapte de Corp, Balsam pentru ochi (foarte hidratant), Sampon si Balsam cu efect reparator (lasa parul foarte matasos si stralucitor).

Mai jos puteti gasi poza cu fiecare produs in parte, desi pozele nu sunt de o calitate inalta, macar va puteti face o idee despre produse in parte.

Peste cateva zile imi ajunge urmatoarea cutie de subscriptie, asa ca stay tuned pentru urmatoarea postare!

Thanks for staying here with me! Until next time, have a wonderful life and don`t forget to SMILE 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *