Reviews

Beauty Kit Marie Claire with Guerlain – Aprilie

Observ ca anul acesta Marie Claire ne bucura cu mult mai multe Beauty Kit-uri, care mai de care mai tentante.
Dupa cutia in colaborare cu L`occitane, au scos una noua alaturi de Guerlain, o firma high end. Mare imi fu mirarea cand am vazut care o sa fie pretul – 49 de lei – cu transport gratuit! Am facut rugaciuni o saptamana intreaga ca sa pot prinde acest beauty kit 😀 si spre norocul meu (dar ghinionul altor fete care nu au reusit sa comande) l-am prins!

Cutia a avut 6 produse in miniatura, toate facand parte din brandul Guerlain! Produsele sunt printre cele mai cunoscute, cel putin din ceea ce cunosc eu, dar va las mai jos fiecare produs in parte, pretul per gramaj si o mica parere pe care mi-am creat-o la prima incercare.

  •  mini mascara Cils d’Enfer Maxi Lash full size de 8.5ml in jur de 116 lei, pentru 3.5ml – 48 lei;  l-am folosit si sunt placut impresionata, la urma urmei stiti vorba aia cu ce este mai scump este si mai bun. Dar lasand gluma la o parte, alungeste si separa genele foarte frumos.
  •  mini cleanser Lait de Beaute (Satin Milk) – 128 lei pentru 200ml, pentru 30ml – 19 lei; inca nu l-am incercat, avand destule produse de skincare deschise dar presimt ca o sa imi placa.

  •  mini bază de machiaj L’Or Radiance Concentrate – 239 lei pentru 30ml, iar pentru cei 5ml -40 lei; cred ca oricine este indragostit de make-up si de Youtube cunoaste acest produs, cu particule de aur (daca nu ma insel) in compozitie. Este o baza de machiaj foarte buna, lasa si tenul hidratant si fondul de ten se aseaza mult mai frumos.
  • mini loțiune pentru fermitate și netezirea pielii Abeille Royale – 199 lei pentru 150ml, iar pentru  40ml – 53 de lei; aceasta lotiune este pentru ten, un fel de toner pentru revitalizarea tenului, o folosesc imediat dupa ce imi curat tenul.
  • mini loțiune de corp parfumată Mon Guerlain – 189 lei/200ml, rezultând 29 lei pentru 30ml de produs; nimic de adaugat, este o lotiune de corp.
  • mini apă de parfum La Petite Robe Noire, Ma Premiere Robe – 50 ml la pretul de 199lei și pentru miniatura de 5ml – 20 lei; este prima oara cand am acest parfum, il pastrez pentru vacante sau cand plec la un eveniment, dat fiind ca este o miniatura. Also, pentru cine colectioneaza sticlute de parfum, este o aditie foarte buna. 
  •  un portfard.  Este foarte dragut, alb, cu un model stil dantela auriu. Niciodata nu poti avea prea multe porfarduri, de asta va pot asigura.

Bun, acestea sunt toate produsele din cutia lunii Aprilie  in colaborare cu Guerlain. O cutiuta plina de lucruri interesante, pe care nu stiu daca le-as cumpara in full size right away, pentru ca sunt destul de scumpute. Ma bucur ca am reusit sa fiu pe faza cu butonul refresh ca sa pun repede comanda, desi site-ul a mers foarte greu imediat ce cutiuta a fost pusa pe stoc. Total sta in butonul refresh si putina rabdare (ca si un mic sfat pentru urmatoarele Beauty Kit-uri).

Pana data viitoare, aveti grija de voi si don`t forget to smile 😀 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *