Reviews

Look Fantastic – June Box

Here we go again! Another day, another box 😀

Astazi vin la voi cu noua cutie din subscriptia de la Look Fantastic, editia lunii Iunie. Avem 7 produse, deluxe size, numai bune pentru acest inceput de vara.

  • Real Chemistry – Environmental Rescue Essential Day Cream -10 ml- este o crema de fata, intr-un ambalaj foarte travel friendly; din pacate nu am testat-o, dar imediat cum plec in vacanta, va ajunge in portfardul meu. 
  • Madara SOS Instant Moisture Radiance Hydra Mask – dupa cum ii spune si numele, o masca de fata pentru hidratare. Am testat-o si nu pot spune decat ca mi-a lasat pielea foarte fina si hidratata!
  • Vita Liberata Self Tanning Gradual Lotion -50 ml- Nu pot spune ca sunt fan creme autobronzante, poate pentru ca nu stiu cum sa ma dau astfel incat sa nu raman cu pete, ca un mic dalmatian, dar o sa o incerc pentru ca am picioarele prea albe 😀
  • The Ritual of Dao -70 ml- crema de corp cu parfum de lotus si yi yi ren (care am inteles ca sunt un soi de seminte), deci mirosul este divin!
  • Elemis Superfood Facial Wash -30 ml- produsele de la Elemis sunt de foarte buna calitate, iar acest gel de curatare facial face minuni!
  • Christophe Robin Cleansing Volumizing Paste -40 ml- este un produs ce l-am mai primit o data in cutia celor de la Look Fantastic, dar care in ciuda gramajului, m-a tinut destul de mult. Este un fel de scrub as putea spune (are mici particule asemanatoare cu zaharul), se aplica in zona radacinilor astfel incat ofera volum parului! Trust me, chiar merge!
  • Studio 10 – este un eyeshadow lichid, cu glitter, perfect pentru un look bronzy de vara!

Si am ajuns la sfarsitul acestei cutii, pline de produse interesante si sa nu uitam de modelul cutiei. Pe mine m-a fermecat inca de atunci si dabea astept sa ii gasesc loc in casa, alaturi de cele n`spe mii de cutii pe care deja le am.

Dar pana data viitoare va pregatesc o postare despre Glamour Beauty Festival 2018, care a avut loc in acest weekend. Don`t forget to smile 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *