Events

Glamour Beauty Festival -Editia a III-a- 2018

Stiu stiu! Andreea ti-am promis ca nu trece o luna de la eveniment pana postez articolul asta (nu a trecut) si Raluca, stiu ca iar am luat o pauza, asa ca sorry!

Dar sa lasam scuzele deoparte si sa ne focusam pe adevaratul subiect si anume Glamour Beauty Festival 2018. A fost a III-a editie a acestui eveniment, la care am reusit sa particip si eu. In primul rand editia s-a intins pe 2 zile (sambata si duminica) adica 9-10 iunie, iar biletul pentru o zi costa 200 lei. Aici intervin eu si va spun ca si cumparatul revistelor ajuta cu ceva! Noroc ca am cumparat revista Glamour cu o luna sau aproape 2 inainte de eveniment si dand pagina cu pagina, vad scris cu negru “Early Birds Ticket – 100 lei/zi” – ochii mi s-au facut cat cepele si am zis ca asta este momentul meu! Nici nu am stat pe ganduri, am fugit la laptop si am achizitionat un bilet pentru data de 9 Iunie – la Hanul Gabroveni si bineinteles ca nu ma puteam duce singura, so, my dear Andreea, a fost nevoita sa imi asculte rugamintile si sa vina cu mineee.

Bun, prima parte si cea mai usoara, trecuse; acum trebuia sa astept sa vina ziua cu pricina! Si sa ma gandesc cu ce sa ma imbrac, da, un aspect foarte important, I know!

Editia fiind impartita pe 2 zile, aveam parte si de workshop-uri tinute de oameni din industria makeup-ului, hairstyling-ului s.a.m.d. In prima zi, 9 iunie, ziua pentru care mi-am cumparat bilet, aveam sa iau parte la 4 workshop-uri.

Primul workshop tinut de Camelia Negrea, ne-a invatat mai multe despre ingrijirea parului si cum uleiurile ne pot ajuta foarte mult in regenerarea varfurilor despicate! Asa ca fuguta la Plafar (sau oriunde altundeva) si umpleti-va camara cu ulei de jojoba, de cocos <3 s.a.m.d.

Dupa acest workshop am plecat alaturi de Andreea, sa analizam fiecare stand si sa incercam sa rezistam tentatiei de a ne cumpara multe lucruri (de care nu avem neaparata nevoie). Noroc ca am avut-o pe Andreea cu mine, ca sa am parte si de o mica sedinta foto-check her insta!

Am mai participat si la ultimul workshop – cel al Andrei Manea – de care pur si simplu m-am indragostit si care ne-a prezentat acel machiaj a la Jennifer Lopez. A adoptat un look glowy, de vara, in tonuri calde si cat mai lejer! Ma gandesc serios sa iau parte la workshop-urile ei de makeup!

Ahh, am uitat un lucru foarte important, despre care sigur sunteti toate curioase, si anume “The Goodie Bag” pe care l-a primit fiecare fata care a participat. Goodie bag-ul a continut produse in valoare de 600 lei si au fost in cea mai mare parte produse pe care le gaseam si la eveniment.

Photo credit Glamour Magazine

Pe langa toate acestea am avut parte de o zi foarte frumoasa si cu exceptia zonei de mancare (which was a little bit poor), am ramas uimita de cat de frumos a fost amenajat locul si cat de bine s-a potrivit acestui eveniment. Categoric voi participa si anul urmator, in ambele zile de data asta!

Pana data viitoare, va urez un inceput de Iulie cat mai frumos! 😀 And don`t forget to smile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *