Reviews

Experienta mea alaturi de Rowenta Premium Care Steam Curler

Astazi. cu ajutorul celor de la Buzzstore, ce mi-au trimis spre testare Ondulatorul pe baza de abur, vom vorbi despre un first impression al produsului si ce rezultate am avut.

Buuun, in primul rand ondulatorul asta pretinde ca da parului un aspect vizibil mai sanatos, bucle elastice, vibrante si perfect definite  cu tehnologia Hydraboost ce garanteaza pana la 98% din hidratarea naturala Eu spun ca, ARE DREPTATE. De ce? Well, cititi mai departe.

Prima impresie la deschiderea pachetului; un ondulator, ce pare simplu de folosit, cu 8 setari de temperatura (130°C-200°C)  si cu 3 setari ale timpului de realizare a buclelor (5s/8s/10s). I know, sounds complicated, but trust me, it`s not!

Rezultatul

Ce m-a dat pe mine peste cap, a fost capacelul albastru din varful ondulatorului, care este elementul magic din toata povestea asta. Tehnologia Hydraboost din dotare garanteaza o difuzie constanta si delicata a aburului pe toata lungimea firului de par, pastrand pana la 98% din hidratarea naturala a acestuia – adica acel capacel pe care voi trebuie sa il umpleti cu apa, pentru a se produce “magia aburului” – si nu, nu este abureala :D.

Pe langa cele 8 setari de temperatura, 3 setari ale timpului si Tehnologia Hydraboost, Ondulatorul Premium Care Steam, ne mai vine in ajutor si cu invelisul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan,ce protejeaza si ajuta la prevenirea deteriorarii parului, lasandu-l matasos si stralucitor. Adica , ce iti poti dori mai mult decat bucle rapide, frumoase si par protejat :D.

Well, prima data cand l-am folosit a trebuit sa imi amintesc cum se foloseste un ondulator, avand in vedere ca o buna perioada de timp mi-am indreptat parul constant. Cu ajutorul mini ghidului ce vine in pachet, pana si cel mai stangaci om se descurca (adica eu). Dupa ce ati inlaturat capacelul albastru, l-ati umplut cu apa si l-ati reatasat ondulatorului, selectand temperatura pe care voi o doriti si timpul de realizare ( eu merg pe 10 secunde, pentru ca rezista mai bine bucla fara fixativ) luati o suvita de par si cum arata si in ghid, asa veti face si voi, iar dupa 5,8 sau 10 secunde pe bune ca veti avea o suvita frumoasa si stralucitoare ( adica asta se observa din start); si ce mi-a mai placut la ondulator este faptul ca nu miroase a incins, cum am patit la alte dispozitive.

Mai sus este o mica prezentare a ondulatorului si puteti vedea ca are un aspect foarte sleek si feminin.

In final, parerea mea despre acest produs este “Damn it, it`s good!” Eu nu am rabdare sa imi ondulez parul, dar nu stiu cum, cu acest ondulator, parca imi place mai mult si procesul nu dureaza atat de mult 😀

Deci, cu alte cuvinte, il recomand cu mare drag si multumesc Buzzstore pentru cadou!

Until next time, don`t forget to smile 😀 – cu bucle sau fara bucle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *