Reviews

Look Fantastic and the June Box

Cat inca mi-a ramas timp din aceasta luna, trebuie sa postez acest articol despre cutia de subscriptie a lunii Iunie -de la LookFantastic– despre care deja v-am vorbit de nenumarate ori.

Tema acestei luni, a fost una internationala si anume “Around the World” (In jurul lumii). Au mers pe ideea promovarii diversitatii si a produselor din mai multe colturi ale lumii, iar valoarea totala a cutiei din luna iunie a fost de £68 (adica undeva la 360 de lei).

Avem 6 produse, bazate mai mult pe ingrijirea tenului in aceasta luna:

  • Serul BIOEFFECT EGF, 3ml (£25)
  • E-Cooking Peel Mask, 15ml (£11.10)
  • Bumble and bumble Go Big Spray, 30ml (£2.40)
  • SVR Topialyse Palpébral Irritated Eyelids Anti-Itching Soothing Cream, 15ml (£15)
  • KORRES Soap (Chamomile) (£5)
  • Filorga Lift Structure, 7ml (£9)

Avand mult prea multe produse de ingrijire a tenului, pe care le folosesc acum, nu am reusit sa le testez pe toate. Cine a intrat deja in rutina mea, este Masca de la E-Cooking – care poate parea ca provoaca o reactie alergica, insa este specificat si pe cutie ca daca tenul va “pisca” cum am spune noi, inseamna ca functioneaza 😀 so all is good ladies!

Iar Spray-ul de la Bumble and Bumble este un spray ce ofera volum parului, iar mie cu siguranta mi-a oferit indeajuns de mult :))

Cu siguranta isi vor face loc si celelalte produse in ritualurile mele si sunt tare nerabdatoare sa incerc acel sapun de la KORRES pentru ca miroase genial.

Nu in ultimul rand, produsele sunt travel size sau deluxe size in aceasta luna si sunt perfecte de luat in vacante sau cu voi in gentuta!

Also, weekendul aceasta am fost la Glamour Beauty Festival si va pregatesc un articol special, stay tuned! Nu am uitat nici de cel legat de Tokyo care se afla inca in proces.

Pana data viitoare. don`t forget to smile! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *