Reviews

La Roche Posay Hyalu B5 Serum si experienta mea din ultimele 2 saptamani

Hello hello! Stiu, a trecut prea mult timp, timp in care m-am apucat si de Youtube si de multe alte proiecte, dar ce conteaza este ca m-am intors si continuam si acest blog, pentru ca DE CE NU?

Despre ce va vorbesc astazi? Despre un nou produs care a intrat in rutina mea de ingrijire acum 2 saptamani si despre cat de mult imi place.

Da, este vorba despre Hyalu B5 Serum de la La Roche Posay! Am avut ocazia sa il testez, datorita Buzzstore.

Mai intai sa va dau cateva detalii despre produs si ce anume il face special!

Hyalu B5 Serum repară tenul în doar 1 oră, redându-i elasticitatea și suplețea. Formula unică îmbogățită cu două tipuri de molecule de ACID HIALURONIC, VITAMINA B5 și MADECASSOSIDE redefinește volumul pielii și favorizează capacitatea de regenerare, asigurând eficacitate sporită și toleranță ridicată.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară.

VITAMINA B5 este un ingredient esențial care susține refacerea naturală a barierei cutanate. MADECASSOSIDE este o moleculă cu acțiune multiplă cunoscută pentru efectele sale de regenerare și calmare.

Eu am inceput sa il folosesc si chiar imi place. Nu, nu mi-au disparut ridurile, nu arat cu 20 de ani mai tanara (joke, am doar 26) dar, tenul meu este surprinzator mai hidratat, luminos si tind sa cred ca este datorita Hyalu B5.

Deci cu alte cuvinte, ingrijirea tenului si mentinerea lui cat mai hidratat, mai ales pe timp de iarna, este necesara! Nu uitati sa va hidratati, sa va iubiti si sa va bucurati – chiar daca trebuie sa purtam masca 😷

Don't forget to smile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *